Send trygt dine digitale aber videre til os - her er de familie!

Monkey Method Over Madness!

I modsætning til hvad vores navn kunne antyde så kaster vi ikke bare farver og kode tilfældigt rundt.

Vi arbejder struktureret med efterprøvede forskningsbaserede metoder, som er udviklet i krydsfeltet mellem Design Thinking, User Experience Design og Agile Software Development. Agile User Thinking – kunne man kalde det – vi kalder det Monkey Method.

Helt basalt betyder det, at vi tager udgangspunkt i vore kunders virkelighed og deres strategi, og holder disse størrelser op mod brugernes reelle behov, ønsker, evner og begrænsninger for at finde den optimale digitale løsning til opgaven.

Det betyder også, at vi ikke sælger stangvarer i vores butik – hos os er løsningen altid skræddersyet!

Læg dit nummer, så ringer vi dig op!


Baggrund

MonkeyWorks ApS er grundlagt af brødrene Houston Wilson og Jonas Wilson Schnack, og er altså en familiejet virksomhed.

Til sammen har vi designet og produceret mere end 1.000 løsninger og har brugt den bedste del af 25 år på strategisk design og digitale løsninger. Alt fra e-handelssystemer til frugt og grønt grossister og interaktive smartphone apps til børn i alle aldre for Experimentarium - over webbaseret portfolio til agenturet med de hotteste modefotografer i New York, løsninger for EU og UN - og verdensomspændende webprofil for designlampegiganten Louis Poulsen. Det er vores baggrund.

En social slagside

Vi kan ikke bryste os med CSR Awards, og har ikke engang sponsoreret en abe i Zoo (omend det helt sikkert ligger i vores fremtid) – men det er vigtigt for os, at de løsninger vi udvikler, skaber reel værdi for vores kunder, brugerne - og samfundet hvori de skal eksistere.

Derfor er vi særligt glade for at arbejde for alle, der gør noget ekstra for andre. Om det er kreditforeningen, der har drevet omfattende CSR i mange år og fik pålagt at fortælle det til verden. Eller skolen, der ønskede at vise, at folkeskolen er med helt i front, når det handler om at lave transformerende e-læring til fremtidens forskere og ingeniører. Eller det innovative parkeringsselskab med en mission om at gøre verden til et lettere og bedre sted at parkere...

Vi er ikke 'hippi-fanatiske', og vil ikke først sikre os, at de sko du går i, ikke er produceret af børnearbejdere, før vi vil lege med dig. Men har du behov for et website til din lejesoldat-service eller et voksenwebsite af den slags, hvor det kun er aber, der har mindre tøj på – så kan vi desværre ikke hjælpe dig – men ønsker dig en god dag, ikke desto mindre.

Mød aberne

Houston Wilson Partner & Creative Monster, MD

Jonas Wilson Schnack Partner & Technical Genius