Item

Projektdetaljer:

Mobilsite til CSR


Kunde: BRFkredit
Type: Mobilsite
Sektor: Finans
Dato: 2012-12-07
Link: www.brfcsr.dk/?page=m

BRFkredit går forrest indenfor Corporate Social Responsibility, og har haft socialt ansvar som en del af virksomhedskulturen, længe før den slags kom på mode.
En mangeårige indsats, talrige succesfulde projekter, og mindst ligeså mange berørte skæbner, fortæller historien om hvordan BRFkredit ikke kun er "en god ven af huset", men også en god ven af hele samfundet!

I januar 2013 blev BRFkredits direktør Sven A. Blomberg udpeget af Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen til ny formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

MonkeyWorks har hjulpet BRFkredit med at få det gode budskab ud digitalt siden 2009.

Teknisk relancering og mobilsite

Meget er sket i verden siden vi lancerede www.brf-csr.dk i 2009. Blandt andet er der kommet iPads og andre tablets til, og mere end 10 % af de besøgende tilgår nu websitet mobilt. Websitet har fungeret godt siden 'fødslen' og har haft mere end 40.000 besøg pr. år de seneste to år. Hovedårsagen til at gennemføre ændringerne var, at teknologi og brugernes adfærd var ved at overhale det som løsningen var bygget til.

For at sikre den digitale indsats bedst mulige kår, besluttede vi sammen med BRFkredit at gennemføre et teknisk redesign af webløsningen, og i samme omgang at udvikle en mobilversion af websitet for derigennem bedre at servicere det sigende antal mobile brugere.

Dele af websitet benyttede Flash-teknologier og metoder, der ikke går særligt godt i spænd med Apples iOS baserede produkter, som iPhone og Ipad. Disse dele blev udskiftet, ligesom hele websitet blev gennemgået og opdateret til dagens standarder.

Til mobilbrugerne designede vi et nyt layout, der automatisk opdager brug fra mobiler, og så som tilpasser det eksisterende websites indhold til mobilens browser. Det nye mobilsite giver mobilbrugerne en mere hel, mere intuitiv og ikke mindst hurtigere oplevelse, når de besøger websitet.

Kunden siger:

"Hele processen fra idé, over handling, til det færdige produkt er foregået yderst gnidningsfrit og meget professionelt. Vi havde gjort os nogle tanker, som i den grad - og mere til - blev indfriet i det færdige produkt. Endnu engang viste MonkeyWorks os, at de formår at hæve barren for, hvad der kan lade sig gøre, og at vi i dem har valgt den helt rigtige samarbejdspartner på vores web-del."

Jesper Stegmann Mortensen, CSR-projektleder, BRFkredit