Webdesign, udvikling & E-gardening

Aberne har følgende på menuen:

Læg dit nummer, så ringer vi dig op!


Webdesign

Uanset om det er en fuld range af websites til koncernen, et effektfuldt microsite til kampagnen eller interaktivt indhold, der styrker dit digitale brand - så er vi klar med tilbud, der matcher dit behov. Vi tager udgangspunkt i din og dine kunders virkelighed, og gennem beviste produktions metodologier sikrer vi, at alt hvad vi designer, har grundlag i informerede beslutninger, der er baseret på jeres strategi.

Webudvikling

Skræddersyede løsninger produceret i agile udviklingscyklusser sikrer dig, at vi altid kun producerer det du reelt har behov for - og når du har behov for det. Tæt samarbejde mellem projektledelse, design styring og udvikling gør at vi kan reagere hurtigt, og at vi aldrig når særligt langt ind i blindgyderne. Desuden foregår vores udvikling primært i open source teknologier, der sikrer dig mod dyre licensoverraskelser.

E-gardening

Websites og lignende digitale løsninger har efter levering en tendens til at knopskyde og i mange tilfælde simpelthen 'vokse vildt'. Resultat af, at løsningen får lov til at vokse vildt, er uoverskuelighed og besvær, som i sidste ende betyder misfornøjede og tabte kunder. Derfor tilbyder vi at 'trimme din digitale forhave' - så den tager sig bedst ud når kunderne kigger forbi.

E-gardening indsatsen starter oftest med en teknisk og designmæssig analyse af løsningen, som afrapporteres med forslag til en plan for handlinger. MonkeyWorks kan naturligvis også forestå udførelsen af de foreslåede handlinger efterfølgende, eller instruere jeres eksisterende leverandører.

Typiske webdesign opgaver:

• Website design og redesign
• UX design
• Interaktivt indhold
• Bannere og e-marketing produktioner

Cases:

» BRFkredit: CSR website
» GREEN-PARK: Website
» GREEN-PARK Nordic: Website