App & Mobil - design og udvikling

Aberne har følgende på menuen:

Læg dit nummer, så ringer vi dig op!


Apps

Den digitale schweizerkniv som flere og flere af os er udstyret med - vores smartphone, er faktisk mest smart, når den indeholder gode og meningsfulde apps. Med baggrund i vores holistiske syn på strategi, design, teknik og brugere, producerer vi også apps til iPhone og Android (...og meget snart Windows Phone) - sådan at din og dine kunders smartphones kan blive endnu smartere!

Mobil

Smartphone, tablet pc'er samt bedre og hurtigere netdækning betyder, at en stadig tiltagende del af trafikken på Internettet, stammer fra mobilenheder. Således opstår spørgsmålet, hvordan man håndterer det faktum, at de fleste websites har layouts, der egner sig godt til visning på traditionelle pc'ere - men ikke på en mobilskærm, der har den halve plads til at vise det samme indhold, uden at det hele skræmmer kunderne væk.

Man kan helt fra start vælge at bygge websitet op med et responsivt design, som dynamisk skifter layout, afhængigt af hvilken skærmopløsning brugeren benytter. Derved undgås vedligeholdelse af flere løsninger samtidigt - i det løsningen både virker til mobil, tablet og pc'ere.

Har man allerede et eksisterende website, er et prisbilligt alternativ at producere et mobilsite, som tager de mest væsentlige indholdsdele fra websitet, og præsenterer dem overskueligt for mobiler.

Typiske apps & mobile opgaver:

• App design og udvikling
• Design og udvikling af mobilsite

Cases:

» Experimentarium: Mobilsite
» BRFkredit: Mobilsite